cycling hiking trening

go flatout

Znoj koji teče u potocima, tama se spušta, srce tuče jače.

Nekako sam zapustio sve od trčanja, bicikliranja itd. Izgubio sam možda i koju lošu naviku, ali mi se čini da je to sve privremeno. Nakon Kajkavijane sam se posvetio nekim drugim stvarima pa je tako trčanje i bicikliuranje palo u drugi plan. Nije se imalo vremena i energije. Ona je bila preraspoložena u druge namjene.

IMG_0233

Moram spomenuti planinarenje na Ivanščicu prije dva tjedan gdje smo se doslovno tuširali na kiši. No to nije nimalo umanjilo naš entuzijazam već je on rasao. Kao gljive poslije kiše. Prvi put otkad planinarimo smo išli preko puta Pionir za kojeg kažu da je zahtjevan. Bio je nešto strmiji no ništa što ne možemo svladati. Prvi put s nama je išao moj prijatelj Goran koji nije u formi kao ostatak ekipe pa mu je ovo teže palo. Svi naši planovi zbog kiše nisu ostvareni no ipak smo se zadovoljni vratili kuči.

IMG_0284-2

Kajkavijana take two

 Nakon debakla na Kajkavijani odlućio sam više trenirati bicikl, te sam bio odlučan poraziti sve vrhove koji su me dotukli ove godine. Iako (još) nisam namjeravao obaviti sva tri u jednom danu, odlučio sam krenuti na onaj najlakši, Ravna Gora. Kako sam ranije opisao ovaj vrh je jedan od lijepših za uspon, ali zna biti zeznut. Tako sam na neradnu srijedu s kolegom Bornom krenuo u osvjajanje ovog vrha. Slijedlili smo rutu koju sam vozio Kajkavijanu te nismo imali puno problema doći do podnožja.  Na uspon sam ja malo zapeo te sam se odvojio od Borne te 6 km uspona odvozio u 36 minuta.  Kolega Borna je bio malo sporiji ali njegovo vrijeme procijenjujem na 45 – 50 min.

[Group 0]-IMG_0371_IMG_0376-6 images
ASCII Kolor stitching | 6 pictures | Size: 8892 x 2816 | Lens: Standard | RMS: 2.32 | FOV: 146.43 x 43.51 ~ -6.27 | Projection: Cylindrical | Color: LDR |

ravna gora

Spust s Ravne Gore je bio brz i žestok te smo nastavili prema Trakošćanu te natrag za Varaždin.

povratak

Isti tjedan mislili smo osvojiti i drugi veliki vrh, Ivanščicu. No kolega Goran nije bio spreman na takav pothvat pa smo dopedalirali samo do podnožja planine i natrag te napravili 60-ak kilometara.

U ponedjeljak sam bio motiviran da treniram brzinu i izdržljivost te sam zapalio uobičajenom rutom prema Stažnjevcu te napravio fini krug. Nisam oborio nikakav rekord, ali je vožnja bila odlična.

ponedjeljak

Kako ne bi zaboravio svoj trening trčanja u srijedu i četvrtak sam napravio ukupno 11 km. S time da sam u srijedu trčao cross dok sam u četvrtak napravio jedan nočni street race.

cetvrtaksrijeda

Toliko od mene za sad. Idem se dalje znojiti! Mogao bi danas pasti još jedan street race 🙂

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=HqaEmkeEL20&w=560&h=315]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *