Objave

Dan čitanja djela J.R.R. Tolkiena

Ove godine Udruga mladih V.U.K. organizira Dan čitanja djela J.R.R. Tokiena, osebujnog autora Tolkienovog legendarija – trilogije Gospodar prstenova, legendardne priče Hobbit, i niza drugih literarnih nezaobilaznih djela! Vidimo se u nedjelju 25.3. u 18 h u Studentskom klubu studentskog doma u Varaždinu! 😉

Dan čitanja djela J.R.R. Tolkiena međnarodno je priznat dan u svijetu obožavatelja djela Profesora, a The Tolkien Society obilježava ga od 2003. godine s ciljem promoviranja života i djela J.R.R. Tolkiena, ali i promoviranja aktivnosti čitanja uopće.

Ove godine, za prvo obijležavanje takvog dana u Varaždinu, pripremili smo vam nekoliko interesantnih izvadaka iz djela koja prate popularnu priču Gospodara prstenova ili Hobbita, a sve na temu – Dom i ognjište: mnogi načini bivanja hobitom. Pritom ćemo slaviti opušten i udoban životni stil, poput onog koji uživaju hobiti.

Svi zainteresirani su dobrodošli! Ako netko želi podijeliti s prisutnima određeni dio priče iz knjiga Profesora, slobodno neka nam se javi porukom ili ovdje u događaj 🙂

Ovim putem hvala Udruzi Tolkienovih obožavatelja ‘Almarenska družina’ za pomoć u organizaciji i Studentskom centru Varaždin za ustupljeni prostor Studentskog kluba te ilustratoru Fabiju Leoneu za fenomenalne slike Tolkienovog legendarija!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *